A number of constraints imposed by the local planning authority meant that the Owner's desire to convert the existing attic space to provide an extra bedroom/playroom was seemingly not going to be achievable.
 
We worked with the Client to reconfigure the proposed internal layouts and stairs, and by carefully designing the new structure to keep the floor/roof zones down to an absolute minimum thickness, we were able to achieve what turned out to be a lovely and very usable new loft room.
 
The existing single storey rear extension was extended with a new floor above, and a two-storey side/rear extension, in keeping with the style and character of the original late Victorian property completed the development.
Photos courtesy of Big Eye Property and Building Services: http://www.bigie.co.uk
extension & loft room, woking